Construim pentru dumneavoastră

Societatea comercială DELCAR SRL, având capital integral privat, românesc a fost înfiinţată în anul 2005 de către un grup de persoane cu o vastă experienţă în domeniul construcţiilor de drumuri şi a construcţiilor civile. Cifra de afaceri netă de aproape patru milioane de € pe anul 2015, confirmă profesionalismul şi credibilitatea de care se bucură firma pe piaţa de construcţii de drumuri şi platforme industriale.

Activitatea de bază a firmei este construcţia şi întreţinerea drumurilor, şi a platformelor industriale. Ca activitate secundară producem şi comercializăm mixturi asfaltice, betoane de ciment pentru toate tipurile de construcţii. Asigurăm servicii de transport şi închirieri utilaje de construţii.

De-a lungul timpului am executat întreaga gama de lucrări de intreţinere în domeniu: reparaţii ale sistemului rutier, turnări de covoare asfaltice în unul sau mai multe straturi, taluzare, consolidare şi apărări de maluri, ziduri de sprijin, lucrări de drenare şi dirijare a apelor prin şanţuri şi rigole. În portofoliul nostru intră şi modernizări de drumuri judeţene şi comunale, întreţinerea drumurilor pe timp de vară si dezăpezirea pe timp de iarnă.

Asigurăm proiectarea, documentarea şi execuţia de platforme industriale, poduri, drumuri forestiere şi agricole.

Go to top